睇住距大``睇住距坏
咳咳。。我呢度讲既系香港不成熟既天后——KAY谢安琪。。
最初出道时。。比距一首`后窗知己``吸引。。非常赞赏。觉得距系几有实力。。但系果时距依然红唔起。好似系因为果时有JANICE、王菀之。。
后黎同张继聪奉子成婚。。KAY荣升妈咪。我觉得距有其他女歌手无既野。。因为距从黎无掩饰距既感情。。坦坦荡荡。。甘样真系几好。。
后尾距终于挨出头啦。钟无艳`喜帖街``唱到街知巷闻。。距终于比香港人冠上天后之名。。
一切既变化都系从名利双收开始既。。尤其系当老婆劲过老公好多开始既。。
。。其实我觉得距两公婆都系唱生活。。但系好似周国贤甘。。有老婆既男歌手同有老公既女歌手系有吾同价值既。。张继聪就系红唔起。。唉。
甘样我都唔知距地既感情可以再维持几耐。。担心
讲返阿KAY。。隆胸整容。。已经开始非常执着于外表喇。。唔再系果个平胸静静唱歌既KAY。。
。。一林到距沧海桑田既身材。。日益浓厚既妆容。。。无奈。。
香港真系太缺镇得住场既巨星喇。。
讲翻句。。睇住距大``睇住距坏
甘样我都唔知距地既感情可以再维持几耐。。担心
。。一林到距沧海桑田既身材。。日益浓厚既妆容。。。无奈。。
香港真系太缺镇得住场既巨星喇。。
讲翻句。。睇住距大``睇住距坏